Om Bloggen

Hvorfor en blog om historiefortælling til film og tv? Det korte svar: fordi jeg er en stor, fed fagnørd. Jeg er typen, der sidder i sofaen og råber af reklamerne, og jeg bruger (alt for mange) timer på at analysere, hvorfor en film var god eller dårlig, når jeg kommer ud af biografen.

Som manuskriptforfatter ved jeg, hvordan det er at arbejde med instruktører og producenter, og som instruktør og producent ved jeg, hvordan det er at arbejde med manuskriptforfattere. Jeg har lært en masse af mine egne fejl og af dem, jeg har set andre lave. Og det er mit håb, jeg kan hjælpe andre til ikke at begå de samme fejl én gang til.

De fleste af mine blogindlæg er inspireret af samtaler, jeg har haft, eller spørgsmål, jeg har fået, i forbindelse med mit arbejde. Og jeg tænkte, at der måske var andre, der kunne have glæde af resultatet. Det hjælper i hvert fald mig at samle tankerne i et indlæg og dermed blive bedre klar over, hvorfor jeg gør, hvad jeg gør og mener, hvad jeg mener.

Bloggen er 100 % kørt af mig selv, og alt, hvad jeg skriver, er udtryk for mine egne personlige holdninger. Historiefortælling er en personlig ting, og de metoder, der virker for mig, behøver ikke virke for nogen som helst andre. Så hvis du er uenig i noget jeg skriver, eller hvis du vil have noget uddybet, så lav en kommentar på bloggen eller send mig en mail.

Kærlig hilsen
Nikolaj